Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 18:45

Влаховић вређан са трибина, српски фудбалер узвратио на прозивке

Српски фудбалер Душан Влаховић поново се нашао на мети навијача у Италији, овај пут против Аталанте у Бергаму, када су му после постигнутог поготка за тријумф Јувентуса (2:0) домаће присталице скандирале "зингаро", што је на италијанском увредљив назив за Роме. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Влаховић је одговорио стављањем прста на уста, а судија Данијеле Довери морао је на кратко да прекине меч, а потом је и српском голгетеру показао жути картон.
"Понављају се оваква скандирања и морамо да се боримо против тога. Ово мора да престане, мислим да је најбоље да тим људима не дајемо на значају, а да надлежни преузму неопходне кораке", изјавио је тренер Јувентуса Масимиљано Алегри, а пренели италијански медији.

 
Влаховић је био последњи који се смејао, пошто је Јувентус победио 2:0 У Бергаму.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.