Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 14:13

Реал без носилаца убедљиво славио пред Партизан

Кошаркаши Реал Мадрида победили су Уникаху 102:90 у мечу 31. кола Ендеса лиге. Следи "мајсторица" са Партизаном у плеј-офу Евролиге.
Ћус Матео је одлучио да одмара Валтера Тавареса, Рудија Фернандеза, Марија Хезоњу, Адама Хангу и Серхија Родригеса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
на утакмици са Уникахом, док Габријела Дека није било због повреде колена задобијене на мечу у Београду.
Уникаха је показала као незгодан противник, имала је благу предност током прве деонице, окончане егалом 24:24. Реал је преузео иницијативу у наставку меча, ножен Гершоном Јабуселеом. Одлучила је серија 15:4 током средине последње деонице.
Јабуселе се највише истакао дабл-дабл учинком од 28 поена и 11 скокова. Серхио Љуљ је постигао 23, Џанан Муса 16, Најџел Вилијамс-Гос 13 поена. 
Код Уникахе je први стрелац био Дилан Осетковски са 24 поена, Кендрик Пери га је пратио са 15 поена.
Дуел Партизана и Реал Мадрида одредиће учесника фајнал-фора. "Краљевски клуб" ће имати прилику да постане први тим који је вратио из заостатка од два пораза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.