Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 12:42

Навијач Кристал паласа вређао фудбалера Тотенхема Сона на расној основи

Навијач Кристал паласа вређао је фудбалера Тотенхема Хеунг-Мин Сона на расној основи током јучерашње утакмице, а тим поводом су челници "певаца" издали саопштење у ком су жестоко осудили овакво понашање навијача градског ривала.
"Свесни смо расних >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << увреда на рачун Сона током јучерашњег меча. За дискриминацију било какве врсте нема места у нашем друштву, на нашим утакмицама и у нашем клубу. Сарађујемо са полицијом и људима из Кристал Паласа на идентификацији особе која је вређала нашег фудбалера. Учинићемо све да пронађемо ту особу и да она буде адекватно кажњена", стоји у саопштењу Тотенхема који је у мечу 35. кола Премијер лиге победио Кристал палас 1:0 голом Харија Кејна. 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.