Izvor: RTS, 06.Maj.2023, 16:30

Баркли: Мислим да ће Денвер освојити титулу

Некадашњи играч Финикса Чарлс Баркли изјавио је за НБА ТВ да очекује да Денвер освоји титулу ове године.
Кошаркаши Финикса победили су екипу Денвера резултатом 121:114 у трећем мечу полуфинала Западне конференције НБА лиге.
Тим из Аризоне је успео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да смањи заостатак у победама и сада Денвер водио 2-1 у серији која се игра на четири победе али њихов некадашњи играч Баркли сматра Јокићев тим главним фаворитом за освајање титуле.
"Побеђује бољи тим током серије. Мислим да ће Нагетси победити ову плеј-офу серију. Штавише, да будем искрен, мислим да ће Нагетси освојити титулу. Имају све што је потребно. Џамал Мари је коначно здрав. Никола Јокић је момак којем не одајемо довољно признања за све што ради. Њихов генерални менаџер, њихова клупа, итд. Погледајте њихову клупу. Спектакуларна је. Денвер је мој фаворит на Западу и мислим да су фаворити за прстен", истакао је Баркли.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.