Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 22:52

Дончић: Срце ми је сломљено, моја фондација ће пружити подршку породицама страдалих

Кошаркаш Далас маверикса Лука Дончић жели да његова фондација плати погребне услуге и психолошку подршку породицама настрадалим у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду.
Дончић је затражио да се обавеже за краткорочну помоћ након пуцњаве >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << која се недавно догодила у школи на Врачару у којој су убијени ученици и радник обезбеђења.

Кошаркашки ас планира да буде и део дугорочне помоћи која је произашла из смртоносне пуцњаве у Основној школи "Владислав Рибникар".
"Због трагедије и изгубљених дечијих, невиних живота моје срце је сломљено! Моје мисли су са породицама жртава и целом нацијом. Моја фондација, поводом овог тешког и немилог догађаја пружа подршку свим породицама,ученицима и наставницима Основне школе 'Владислав Рибникар'", саопштио је Дончић на Твитеру.

Дончић из Словеније има породичне везе у Београду, његов отац Саша родом је из Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.