Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 20:27

Меч Партизана и Реала у Евролиги почео минутом ћутања

Кошаркаши Партизана и Реал Мадрида пре почетка утакмице одали су почаст настрадалим жртвама у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару.
Кошаркаши Партизана и Реал Мадрида играју у Београду четврти меч четвртфиналне серије Евролиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Црно-бели воде 2:1 у победама.

Утакмица се игра у специфичној атмосфери, због недавне трагедије у школи "Владислав Рибникар"
На почетку утакмице, поједини навијачи у рукама су држали цветове, а химна Евролиге није интонирана.

Данило Анђушић, заменик капитена Партизана и играч Реала Најџел Вилијам Гос су пре почетка сусрета прочитали поруку у част погинулима у Основној школи "Владислав Рибникар".

Пре подбацивања лопте навијачи су бацали цвеће на паркет "Штарк" арене.

Кошаркаши Партизана играју у црној опреми, односно носе посебну гарнитуру дресова, а Реалови играчи су носили мајице на загревању с натписом школе у којој се догодила трагедија.

Навијачи Партизана саопштили су да ће четврти меч плеј-оф серије против Реала у Евролиги испратити достојанствено у складу са трагедијом која је погодила Србију и у првом полувремену неће бити навијања.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.