Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 18:34

Гвардиол због суспензије пропушта финале Купа Немачке

Фудбалер Лајпцига Јошко Гвардиол суспендован је на две утакмице због искључења у полуфиналу Купа Немачке на мечу против Фрајбурга, саопштио је Фудбалски савез Немачке (ДФБ). Због ове казне Гвардиол ће пропустити финале Купа Немачке против Ајнтрахта из Франкфурта. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Гвардиол је искључен у 58. минуту, јер је као последњи играч одбране фаулирао фудбалера Фрајбурга Роланда Шалаја. Лајпциг је пре два дана славио у овом мечу резултатом 5:1.

"Спортски суд ДФБ забранио је Гвардиолу наступ на два меча у Купу Немачке. Играч и клуб су се сложили са пресудом због чега је она коначна", саопштио је ДФБ.
Гвардиол ће због казне пропустити финале Купа Немачке, против Ајнтрахта из Франкфурта, а меч је на програму трећег јуна у Берлину.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.