Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 18:03

Присталице Партизана без организованог навијања у првом полувремену са Реалом, кошаркаши у црној опреми

Навијачи Партизана саопштили су да ће четврти меч плеј-оф серије против Реала у Евролиги испратити достојанствено у складу са трагедијом која је погодила Србију. Кошаркаши Партизана играће у комплетно црној опреми на утакмици.
Кошаркаши Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од 20.30 играју против Реал Мадрида четврти меч четвртфинала Евролиге, ако победе пласираће се на фајнал-фор у Каунасу.

"Верујемо да никоме није до песме и претераног славља које би било крајње неукусно у овом моменту. У складу са тим одлучили смо да прво полувреме утакмице прође без организованог навијања. Свесни трагичног момента за нашу нацију и важност утакмице за наш клуб потрудићемо се да нађемо средину", наводи навијачка група "Гробари југ".
Партизан води 2:1 у четвртфиналној серији, која се игра на три победе.
"Испунимо Арену до последњег места, будимо уз играче и клуб и покажимо пијетет према невино страдалима. Молимо да свако, ко жели и ко је у могућности, на утакмицу понесе цвет. Обзиром да на почетку утакмице неће бити препознатљиве песме ми ћемо сви уздигнутих шалова и цветова у потпуној тишини испратити почетак утакмице. Овом сликом желимо да покажемо саосећајност и подршку породицама које су у трагедији изгубили своје најмилије. Достојанствено и часно јер ми смо Партизан", наводи се у саопштењу.
Кошаркашки Партизана одиграће овај меч у комплетно црној опреми. Утакмица ће почети минутом ћутања, а током меча неће бити музике нити забавног пропратног програма.
Ученик седмог разреда Основне школе "Владислав Рибникар" у Београду јуче је хицима из очевог пиштоља убио радника обезбеђења и осам ученика те школе, а ранио шест ученика и наставницу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.