Деко кандидат за новог спортског директора Барселоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 17:40

Деко кандидат за новог спортског директора Барселоне

Бивши португалски фудбалски репрезентативац Деко један је од кандидата за новог спортског директора Барселоне, преносе шпански медији. Фото: Pixabay/Holakram Барселона је пре неколико дана споразумно раскинула уговор са Матеуом Алеманијем, који ће највероватније преузети неку од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << функција у Астон Вили.
Деко (45) је играо за Барселону од 2004. до 2008. године, а поред тога је, између осталих, наступао и за Коринтијанс, Порто, Челси и Флуминенсе.
Некадашњи португалски репрезентативац би требало да преузме бригу о спортским питањима у Барселони. Деко је по завршетку играчке каријере основао агенцију „Д20 Спортс менаџмент“.
Nojer: Oporavak ide veoma dobro

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Деко кандидат за новог спортског директора Барселоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.