Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 14:43

Перкинс: Ејтону против Јокића потребан дизел-мотор

Бивши НБА кошаркаш и садашњи аналитичар Кендрик Перкинс истакао је бројне недостатке у игри Финикс санса против Денвер нагетса.
Санси губе са 2:0 од Нагетса после два меча у Денверу. Следе дуели у Аризони.
Перкинс је на И-Ес-Пи-Ену навео да Финикс >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нема довољну помоћ од играча с клупе.
"Санси су 'мртви'. Све почиње од Монтија Вилијамса и претходне рунде у којој не верује својој клупи. Не разумем да имаш Теренса Роса и Ти Џеј Ворена на клупи и не дајеш им прилику, а потребна ти је дубина екипе у случају да главни играчи закажу", рекао је Перкинс.
Бивши центар Бостона, Оклахоме, Кливленда и Њу Орлеанса је упро прстом  у стартног центра Финикса Деандреа Ејтона због лошег издања у прва два меча.
"Игра Деандре Ејтон сада није довољна за укупну победу. Причао је пре неколико дана како се 'вози на Теслиној батерији', сад би му против Јокића ваљао дизел-мотор. Од њега се тражи да постане чудовиште у рекету, скоковима, и да завршава поенима на обручу. Чак ни то не ради. Дурент је подигао игру на ниво Девина Букера. У овом серији тога нема", прокоментарисао је Перкинс.
Да подсетимо, Перкинс је својим коментарима на рачун Никола Јокића и истицањем Џоела Ембид у одређеној мери утицао на преокрет у МВП трци, резултат тога је трофеј додељен Камерунцу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.