Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 11:36

Линекер задиркује Ширера после Холандовог рекорда: Мора да ти је тешко

Легенде енглеског фудбала и ТВ лица Гари Линекер и Алан Ширер дотакли су се новог рекорда по броју голова у једној сезони Премијер лиге, који је поставио Ерлинг Холанд.
Норвешко "чудо од детета" Ерлинг Холанд је на мечу Манчестер ситија и Вест хема >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << оборио рекорд Алана Ширера и Ендруа Кола од 34 гола у једној сезони Премијер лиге. Кол да је поставио у сезони 1993/94, а Ширер изједначио годину дана касније.
Један од најбољих енглеских нападача свих времена је у играчкој пензији активан као фудбалски аналитичар у емицији "Меч дана" ("Match of the day") заједно са бројним великанима међу којима је и Гари Линекер. Њих двојица су прокоментарисали историјски моменатна Твитеру.
Прво је Линекер у шали поменуо Ширера и затражио од других да му "пошаљу подршку у овом тешком моменту".
Ширер је са задовољством одговорио да му је нарочито драго што бољем момку од Холанда такво достигнуће није могло да припадне.
"После само 28 година! Он је најбољи", додао је Ширер.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.