Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 08:19

Бостон декласирао Филаделфију, неславно издање новог МВП-а Ембида

Кошаркаши Бостон селтикса су тријумфом 121:87 изједначили на 1-1 другу рунду плеј-офа Истока против Филаделфија севентисиксерса.
После изненађујуће победе Филаделфије без Џоела Ембида у првом мечу, Бостон је силовито узвратио.
"Келти" су имали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << надмоћно тимско издање од почетка до краја меча. Показали су за шта су способни кад су на максимуму. 
Џејлен Браун се највише истакао код победничког састава са 25 поена, следио су га Малколм Брогдон са 23, Маркус Смарт и Дерик Вајт са по 15 поена. Издање испод свог нивоа имао је Џејсон Тејтум са тек седам поена.
Нови МВП и најбољи стрелац НБА лиге Џоел Ембид убацио је тек 15 поена, уз три скока. Први стрелац Филаделфије био је Тобајас Херис са 16 поена, Тајрис Мекси је придодао 13, а Џејмс Харден је остварио дабл-дабл од 12 поена и 10 скокова.
Наредни сусрет игра се 6. маја у Филаделфији.
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.