Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 21:24

Фудбалски клуб Партизан иступио из Спортског друштва, ЈСД "забранио" име и грб

Управни одбор Фудбалског клуба Партизан сазвао је данас ванредну седницу Скупштине на којој је донета одлука да се иступи из Југословенског спортског друштва (ЈСД) Партизан, након што је ЈСД претходно увео принудну управу и распустио Скупштину фудбалске селекције. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Одлуком Скупштине ФК Партизан, Милорад Вучелић остаје председник, Иван Ћурковић почасни председник, а Милош Вазура генерални директор, чиме ће бити игнорисана одлука ЈСД-а, преноси Спортски журнал.
Управни одбор Југословенског спортског друштва Партизан увео је раније данас принудну управу у фудбалски клуб и распустио Скупштину фудбалске секције.
Чланови принудне управе су, према одлуци ЈСД, Зоран Лончар, Жељко Танасковић, Ненад Вукчевић, Јашко Међедовић и Ратомир Бабић. На место заступника ФК Партизан именован је Зоран Лончар.
Након "одбијања" из ФК, уследио је нови потез спортског друштва - забрана фудбалској секцији да се такмичи под именом Партизан и користи стадион "ЈНА" и грб клуба. Сага се наставља, води се спор и пред Судом, па ће се чекати на коначно разрешење.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.