Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 19:29

Аврамовић фрактуром леве шаке завршио сезону

Аврамовић је током треће утакмице са Реал Мадридом у уторак увече поломио леву шаку након чега је сезона за њега практично завршена.
Аврамовић се повредио тако што је незгодно пао после једног дуела са Едијем Таваресом. Репрезентативац Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је фаулирао ривала спречивши га да убаци лаке поене, али је потом у доскоку незгодно пао на земљу.
Бек Партизана је ове сезоне имао је великих проблема са десном руком, летос није играо ни за репрезентацију Србије, док се у табор црно-белих вратио тек у децембру.
Одсуство Алексе Аврамовића биће велики проблем за Партизан који због суспензије неће моћи да рачуна ни на Кевина Пантера у четвртом дуелу против "краљевског клуба".
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.