Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 16:26

Саша Ђорђевић: Саучешће породицама страдалих, Партизан и Реал да одложе утакмицу

Селектор кошаркашке репрезентације Кине Александар Ђорђевић упутио је данас саучешће породицама жртава поводом трагедије у основној школи "Владислав Рибникар" у Београду.
Некадашњи селектор репрезентације Србије на свом Твитер профилу исказао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је саучешће породицама преминулих у трагедији која је погодила Београд и његову земљу.
"Шок, неверица услед масакра у београдској школи. Саучешће породицама страдалих. Слава им, Бог душу да им прости", написао је Ђорђевић.
Осморо деце и радник обезбеђења убијени су јутрос у оружаном нападу једног четрнаестогодишњег ученика у Основној школи "Владислав Рибникар" у центру Београда. Шесторо ученика и једна наставница су повређени, а нападач је ухапшен.
Ђорђевић је затражио од Партизана и Реала да одложе сутрашњи четврти меч четвртфинала плеј-офа Евролиге.
"Моја Србијо, мој Београде, моји Партизане и Реал Мадриду. Реагујте на прави људски начин и одложите утакмицу. Коме је до песме, радости и навијања после овакве трагедије?", додао је Ђорђевић.
Утакмица између Партизана и Реала биће одиграна сутра од 20.30 сати у "Штарк арени". Партизан води 2:1 у серији, која се игра на три победе. У Србији је због те трагедије од петка до недеље проглашена тродневна жалост.
Поводом убиства осам ученика и чувара у београдској Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару огласили су се и бројни спортски колективи који изражавају најдубље саучешће породицама настрадалих.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.