Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 16:08

Тренер Турк Телекома водио тренинг, па завршио у болници

Тренер кошаркашке екипе Турк Телекома Ердем Џан завршио је у болници после тренинга своје екипе на Канарским Острвима.
Кошаркаши Турк Телекома налазе се на Канарским Острвима, где вечерас играју финални меч Еврокупа против Гран Канарије, а после >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тренинга турског тима тренер Ердем Џан завршио је у болници.
Како преноси специјализовани кошаркашки портал Спортандо, Џан је повреду врата доживео у аутобусу, док је делегација турског клуба била на путу од хотела до тренинг центра, а последица је грешке возача аутобуса.
Џан ове сезоне одлично предводи Турк Телеком у Еврокупу и шампионату Турске, а некадашњи је помоћник Жељка Обрадовића из времена када је тренер Партизана био први стратег Фенербахчеа.
Финална утакмица између Гран Канарије и Турк Телекома игра се вечерас од 21.00 час на Канарским Острвима, а победник би требало да стекне право наступа у Евролиги наредне сезоне.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.