Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 02:33

Порука Денвер нагетса: Јокић је наш МВП

Денвер нагетси су објавом на Инстаграму исказали подршку Николи Јокићу, који је изгубио у трци за треће НБА МВП звање.
Никола Јокић је завршио МВП трку на другом месту иза Џоела Ембида. Сомборац је нагласио да му индивидуална признања не значе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << претерано, али би свакако са три награде у ниѕу стао у ред највећих легенди игре Била Расела, Вилта Чемберлена и Лерија Бирда, што није мало.
Главни Јокићев аргумент је тај да је најбољи играч првопласираног тима Запада и да је претходних година добија МВП када су Нагетси били на нижим позицијама. Поред тимског успеха му је ове године за коју децималу измакла трипл-дабл просек на крају регуларног дела, што су само двојица играча икада учинили.
Денвер нагетси су на свом Инстаграму објавили колаж "Џокерових" најбољих потеза. Показали су колико им значи поруком "Наш МВП".
Нагетси одлично иду кроѕ плеј-оф, воде у серији против Финикса 2-0, а добра вест по њих јесте да се Крис Пол повредио озбиљније од очекиваног.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.