Izvor: RTS, 03.Maj.2023, 01:54

Реакција Ембида кад је сазнао да је МВП - Емоције га сустигле

Центар Филаделфија севентисиксерса Џоел Ембид је много прижељкивао МВП признање. што се видело и по његовој реакцији по сазању лепе вести.
"Класић" Николе Јокића са драфта 2014. дочекао је највеће индивидуално признање у кошарци.
Џоел Ембид је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нови НБА МВП и до краја сезоне је трајала трка са Николом Јокићем за то признање. 
Колико му је стало да дође до те награде видело се кроз његове изјаве током сезоне, а и по реакцији на самом објављивању.
Цео тим је био окупљен ишчекујући велику вест. По помињању његовог имена, Џоел се ухватио за главу, крио сузе радоснице, али је било видно да су га савладале емоције. Саиграчи су кренули да му скандирају, да га грле и аплаудирају.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.