Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 06:03

Партизан против Реала у првом мечу одлуке

Кошаркаши Партизана домаћини су тиму Реала у трећој утакмици четвртфиналне серије Евролиге. Утакмица у Арени почиње у 20.30, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Велики дуел пријатељских клубова и још већих ривала прилично је у сенци ишчекивања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јавности како ће се с трибина у Београду реаговати на инцидент са последњег меча у Мадриду, али сви прави љубитељи спорта очекују да ће се на то одговорити на прави начин – победом и пласманом црно-белих у полуфинале елитног такмичења.

У првим мечевима на гостовању изабраници Жељка Обрадовића су демонстрирали сјајну игру и повели са 2:0 у серији, а посебно су били убедљиви у другом мечу што је изузетно погодило домаће играче, па су у завршници направили несвакидашњи инцидент изазвавши општу тучу на терену.
Утакмица је прекинута, победа додељена Партизану, изречене казне играчима и клубовима, али је читав спортски догађај остао у сенци инцидента и ишчекивања како ће се он одразити на наставак надметања и какве ће бити реакције у трећем мечу у Београду.
Сви учесници инцидента и клубови су се у међувремену обратили јавности са извињењима и позивима за смиривање негативних страсти, уз позов да сви своју пажњу усредсреде на спорт и врате се подршци спортском понашању.
Партизану је једна победа потребна за пласман у полуфинале Евролиге па очекујемо да то може остварити већ у првом мечу на свом терену, а прослава пласмана у нову рунду надметања била би најбољи одговор и реванш за дешавања у Мадриду.

Утакмица Партизан – Реал почиње у 20.30 у Арени, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Спектакл и на Калемегдану уз пренос меча на великом екрану Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да ће за навијаче који немају улазнице за утакмицу против Реала у Арени организовати гледање меча на великом екрану на теренима на Калемегдану.
"Арена, Калемегдан, цео Београд, цела Србија. Све је црно-бело", наводи се на Инстаграму црно-белих.
Пригодан програм почиње у 18.30, а очекује се да играчи, уколико победе Реал и изборе пласман на фајнал-фор у Каунасу, дођу на Калемегдан на прославу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.