Izvor: RTS, 01.Maj.2023, 20:57

Порука навијача Партизана кошаркашима Реала: Нећете спавати

Kошаркаши Реал Мадрида допутовали су у Београд, где их очекује трећа утакмица плеј-оф серије у оквиру топ 8 Евролиге против Партизана.
Навијачи Партизана дочекали су кошаркаше Реала низом порука окачених на надвожњаке изнад ауто-пута којим је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << експедиција Мадриђана прошла вечерас по слетању у Београд. 

На једном транспаренту порука гласи: "Нећете спавати".
Навијачи Партизана најавили су да ће доћи испред хотела у којем је смештена екипа Реала и да ће покушати да држе изабранике Ћус Матеа будним целу ноћ. 
Утакмица се игра у уторак од 20.30, а Партизан води 2:0 у серији, црно-беле једна победа дели од пласмана на фајнал-фор Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.