Izvor: RTS, 01.Maj.2023, 07:56

Лајовић против Штруфа за наставак серије и осмину финала

Српски тенисер Душан Лајовић састаје се са Немцом Јан-Ленардом Штруфом у борби за пласман у осмину финала Мастерса у Мадриду. Почетак меча је планиран у 12.30, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Душан Лајовић наставио је одличну серију игара >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и у другом колу у Мадриду успео да елиминише трећег носиоца Канађанина Феликса Оже-Алијасима са 2:1 у брејку после дуге и драматичне борбе која је трајала 2 сата и 35 минута.

На другој страни Немац Јан-Ленард Штруф, који је тренутно 65. играч на светској листи тенисера, елиминисао је Американца Бена Шелтона са 2:1.
Душан Лајовић је тренутно у серији одличних игара у којима је током 15 дана скупио седам узастопних победа, савладао три играча из топ 10 и освојио АТП титулу на Српска опену.
На другој страни Јан Ленард Штруф је на турнир ушао као срећни губитник, али је одиграо два одлична меча.
Ово ће бити први пут да се двојица тенисера сусрећу на шљаци, а у досадашња три дуела која су одиграли, Немац је сваки бут био бољи.
Дуел Душана Лајовића и Јан-Ленард Штруф за пласман у осмину финала Мастерса у Мадриду треба да почне у 12.30, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.