Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 12:25

Таварес игра против Партизана

Центар Реала Валтер Таварес нормално је тренирао са екипом пред почетак меча 30. кола АЦБ лиге против кошаркаша Сарагосе и играће у уторак против Партизана.
Упркос чињеници да је тренирао пре меча, Таварес је изостављен из екипе за утакмицу против >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Сарагосе, јер тренер Ћус Матео очигледно жели да га сачува за уторак и дуел против Партизана, трећи у четвртфиналној серији Евролиге.
Осим Тавареса, ван тима у мечу против Сарагосе остали су Марио Хезоња и Фабијан Козер, док су међу 12 играча и Габријел Дек и Гершон Јабуселе, који су суспендовани у Евролиги због туче у мечу против Партизана и неће играти у уторак.
"Црно-бели" играју без суспендованих Кевина Пантера и Матијаса Лесора, а у случају победе се пласирају на фајнал-фор у Каунасу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.