Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 22:32

Ватерполисти Радничког и Партизана изборили мајсторице против Звезде и Новог Београда

Ватерполисти Радничког из Крагујевца савладали су Црвену звезду 9:8 (2:1, 3:1, 4:4, 0:2) и изједначили на 1:1 у полуфиналној серији плеј-офа Суперлиге Србије. Партизан је победио Нови Београд са 12:10 и такође изборио мајсторицу.
Крагујевчани су успели да савладају >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Звезду. Предност од три гола стекли су у провом полувремену. У последњем периоду гости су успели да ублаже пораз, али нису имали снаге за преокрет.
Најефикаснији у победничком тиму били су Богдан Гавриловић и Вук Драшковић са по три гола, док је у екипи Звезде Марко Радовић постигао пет.
Истовремено, на Бањици Партизан је савладао Нови Београд 12:10 (2:2, 3:4, 4:2, 3:2) и такође изборио мајсторицу.
Душан Тртовић и Петар Смиљевић постигли су по три гола за Партизан, док је троструки стрелац за Нови Београд био Алваро Гранадос.
Одлучујући мечеви на програму су у среду у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.