Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 11:20

Беретини не игра у Риму, можда пропушта и Ролан Гарос

Италијански тенисер Матео Беретини саопштио је да ће због повреде пропустити предстојећи мастерс у Риму, свом родном граду. Информацију је објавио на друштвеним мрежама назначивши да се још није опоравио од повреде, а питање је хоће ли бити спреман и за наступ >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Ролан Гаросу.
Некадашњи шести играч света, који је тренутно 21. на листи, повредио се у Монте Карлу током меча у којем је победио Франсиска Серундола.
Због тога је пропустио мастерс у Мадриду, а није успео да се опорави ни за предстојећи турнир у његовом родном граду.
„Очајнички сам се надао да бих могао да наступим у Риму, будући да ми тај турнир много значи јер су на њему и започели моји тениски снови. Ипак, преглед магнентом резонанцом је установио да морам да мирујем барем још једну недељу, како би ми се тело потпуно опоравило“, написао је 28-годишњи Римљанин.
Турнир у Паризу почиње 28. маја, а Беретини је највећи успех на Отвореном првенству Француске било је пласман у четвртфинале у 2021. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.