Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 08:11

Душко Ивановић задовољан игром Звезде, победом и повратком Бентила

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је да га радују игра и победа против Задра у првом мечу плеј-офа АБА лиге, као и повратак опорављеног Бена Бентила.
Црногорски стручњак је на конференцији за медије после убедљиве победе над >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Задром са 100:73 истакао да је осим неколико лоших одбрана на почетку све било добро.
 "Прве утакмице плеј-офа су увек некако нервозне. Имали смо три-четири одбране на почетку које нису биле добре, али је после све било како би требало да буде. Контролисали смо игру, контролисали одбрану и имали стрпљење у нападу - рекао је Ивановић.
Радује га што се после повреде на паркет се вратио Бен Бентил.
"Играч који се врати после повреде има жељу и пружио је вечерас добру партију. Радује ме његов повратак".
Ивановић је на крају био упитан и за тучу у Мадриду на утакмици Реал - Партизан али није хтео да коментарише.
"Постоје одговорни који су задужени и плаћени да то раде", рекао је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.