Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 22:55

Хелиос победио Борац, трећи меч одлучује о уласку или опстанку у АБА лиги

Kошаркаши Хелиоса изједначили су резултат 1:1 са Борцем у доигравању за опстанак, односно улазак у АБА лигу. Словеначки тим је на свом паркету победио чачански тим 107:101 и тако обезбедили трећи, одлучујући меч.
Кошаркаши Борца су у првом мечу савладали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тим из Домжала, да би екипа из Словеније у другом мечу узвратила тријумфом. 
У мечу с несвакидашње великим бројем поена, у тиму Хелиоса најефикаснији били су Блаж Махкович који је убацио 31 поен, Ловро Буљевић је дао 19, Тибор Миртич 16, а Тадеј Ферме и Остин Лук по 15. 

Хантер Хејл је бриљирао у Борцу, постигао је чак 38 поена, док је Ђорђе Гагић такође био одличан са 25. Двоцифрени су били и Алекса Новаковић са 13 и Сава Лешић са 10.
Одлучујући меч за опстанак, односно улазак у АБА лигу биће одигран у уторак 2. маја у Чачку, са почетком од 18 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.