Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 22:14

Богдановић потврдио да ће играти за Србију на Светском првенству

Kошаркаш Атланте хокс Богдан Богдановић потврдио је да ће играти за Србију на Светском првенству које ће се у августу и септембру одржати у Јапану, Индонезији и Филипинима.
Кошаркашки клуб Атланта хокс на Твитеру је објавио да Богдановић планира >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да се придружи репрезентацији Србије током припрема за Светско првенство.
Богдановић је истакао да ће му наступ за репрезентацију помоћи и за наредну НБА сезону.
Српски кошаркашки ас недавно је разговарао са селектором Светиславом Пешићем и навео да његова игра за репрезентацију није упитна, а сада је његов клуб и потврдио повратак Богдановића у национални тим.
Богдановић на последњем Европском првенству није играо за Србију због повреде, а "орлови" су без њега такмичење окончали у осмини финала поразом од Италије.
Атланта је недавно завршила такмичење у плеј-офу НБА лиге будући да је поражена од Бостона селтикса након шест утакмица, укупним резултатом 4:2.
Жреб за Светско првенство одржаће се у суботу у Манили, када ће Србија сазнати имена ривала у групној фази. 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.