Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 14:54

Лука Модрић због повреде пропушта прву утакмицу полуфинала ЛШ

Хрватски репрезентативац и првотимац Реала Лука Модрић повредио је леву препону због чега ће бити ван терена најмање две недеље, па ће уз неколико првенствених мечева вероватно пропустити и прву утакмицу полуфинала Лиге шампиона, преносе шпански медији. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
На утакмици против Ђироне Модрић се повредио и напустио терен а прегледи су показали да се ради о повреди мишића препоне на левој нози.

Према првим проценама за опоравак ће му тренати неколико недеља, а тамошњи медији наводе како ће сигурно бити ван састава за првенствене утакмице против Алмерије и Реал Сосиједада, али и да је готово немогуће да заигра против Осасуне у финалу Купа краља, као и да ће се јако тешко опоравити до утакмице полуфинала Лиге шампиона против Манчестер ситија.
"Нажалост, повреда је озбиљније природе. Лука је веома важан играч за нас, нико не може да надокнади његово искуство у великим утакмицама. Али нећу да се жалим. Имамо играче највише класе у везном реду", изјавио је Карло Анчелоти пред утакмицу шпанског првенства са Алмеријом.
Мадриђани су у врло незахвалној позицији јер је и Едер Милитао суспендован за први меч против Ситија, тако да ће Реал бити знатно ослабљен без лидера одбране и везног реда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.