Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 14:46

Пантер прихватио Љуљово извињење: Хајде да се вратимо кошарци

Капитен Партизана Кевин Пантер прихватио је извињење Серхија Љуља који је раније на Твитеру објавио да се каје и прихвата одговорност за тучу која је избила на паркету.
Љуљ је грубо фаулирао Кевина Пантера након чега је кошкање прерасло у озбиљну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тучу. Меч је прекинут јер није било довољно неискључених играча да се утакмица настави.
Капитен Партизана одговорио је на твит који је кошаркаш Реала објавио, а у ком прихвата одговорност за груб фаул и неспортски потез.
"Емоције су на високом нивоу и то разумем, хајде да се вратимо кошарци где нам је фокус био током серије и свих осталих пута када смо играли једни против других", одговорио је Пантер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.