Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 11:52

Јабуселе: Дубоко се кајем, извињење Партизану и Егзуму

Кошаркаш Реал Мадрида Гершон Јабуселе извинио се за преагресивно понашање у тучи против Партизана.
Јабуселе је у тучи која је избила у последњем минуту другог меча плеј-офа Евролиге рвачки бацио играча Партизана Дантеа Егзума на паркет. Аустралијанац >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је повредио тетиву на стопалу, хода на штакама, а могао је много опасније да заврши.
"Дубоко се кајем због свог понашања на синоћњој утакмици. Кошарка је спортско понашање и пријатељство. Моје искрено извињење Партизану, клубу са којим смо увек били у одличним односима, Дантеу Егзуму и његовој породици, мојим саиграчима, мом клубу и свим навијачима", написао је Јабуселе на Инстаграму.

 
Меч је прекинут на минут до краја при резултату 95:80 за Партизан одлуком судија. "Црно-белима" је одређена победа. Што се тиче казне која чека њега и остале учеснике, биће одређена у наредна 24 часа када се огласи дисциплински судија Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.