Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 10:29

Матео: Партизан зна да се игра са живцима

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је након утакмице са Партизаном да је београдска екипа играла оштроумно и да зна како да се игра са живцима противника.
Кошаркаши Партизана победили су Реал (95:80) и у другом мечу четвртфиналне серије Евролиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је обележила феноменална игра "црно-белих" и општа туча на терену, због које је утакмица завршена на минут и 40 пре краја.
"Противнички тим је био веома оштроуман. Ако Партизан зна нешто, онда је то да вам се игра са живцима. Због фрустрација смо изгубили живце. Ово је спорт и не волимо да видимо оно шта се десило. Уз ту фрустрацију и грозницу, тешко је бити миран. Морате да охладите срце. Играчи су причали овде у свлачионици и сви су се смирили. Наставићемо да се боримо до краја и надамо се да ћемо се вратити у Мадрид на пету утакмицу. Тешко је али није немогуће", истакао је Матео.
Додаје да је свестан да је судија морао да прекине утакмицу.
"По прописима, улазак са клупе значи да си дисквалификован. Било је и дисквалификација из других разлога. То су нам судије рекле на крају. Надам се да их неће бити више. Сви се извињавамо. Такође и Партизану. Мораћу да уђем у кожу играча и да знамо на каквим су таласним дужинама. Не бринем само за санкције. Покушавамо да саставимо тим и надам се да неће бити санкција", закључио је Матео.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.