Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 07:14

Пантеров бесан твит: Нисам почео тучу, умукните!

Капитен Партизана Кевин Пантер прокоментарисао је на свом Твитеру да није туча на мечу са Реалом кренула од њега.
Физички сукоб играча Партизана и Реал Мадрида у "Визинк" арени у ком је искључено 21 играч и повређен Данте Егзум оставио је горак укус >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на другу победу "црно-белих" на гостујућем терену.
Туча је кренула у последњем минуту, док је Партизан имао убедљиво предност 95:80 и сигуран пут ка победи. Искусни плеј Реала Серхио Љуљ је ударио по рукама Кевина Пантера док је играч Партизана мирно дриблао лопту. Судије су свирале фаул.
Потом је Љуљ кренуо са провокацијом на коју је Пантер насео, па је налегао на раме које је Шпанац поставио. У том тренутку је кренуо потпуни хаос са кулминацијом оба тима на терену.
Судије су прекинуле меч и прогласиле победу Партизана 95:80, јер није било довољно играча да се меч настави.
Кевин Пантер је ретвитовао објаву портала "Спортандо" са описом да су он и Љуљ покренули тучу. Американац је морао да се одбрани.
"Нисам започео ништа, умукните!", написао је Пантер.
Највећа жал јесте повреда Дантеа Егзума, ког је Јабуселе рвачким потезом бацио на паркет.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.