Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 06:44

Егзум на штакама напушта "Визинк" арену, испраћен аплаузима

Плејмејкер Партизана Данте Егзум снимљен је како на штакама излази из свлачионице "Визинк" арене у Мадриду после повреде задобијене у тучи са играчима Реала.
Егзум је највише настрадао у тучи Партизана и Реала у другом мечу плеј-офа Евролиге. Корпулентни >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Гершон Јабуселе га је ухватио са леђа и бацио у стилу рвача на паркет.
Тежак пад је за последицу имао повреду тетиве ножног прста. Егзуму је постављена "чизма" и мора да се креће уз помоћ штака. Непознато је колико ће опоравак трајати и да ли ће бити спреман барем за фајнал-фор.
Аустралијанац је снимљен како тешко корача до излаза из "Визинк" арене, а на улици је добио подршку и аплаузе присутних присталица Партизана.
Меч је прекинут на минут до краја, искључен је 21 играч и проглашена је победа Партизана 95:80.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.