Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 01:56

Обрадовић смирује страсти: Пуна Арена и лепа слика да оде из Београда

Тренер Партизана Жељко Обрадовић позвао је навијаче Партизана да из пуне београдске Арене пошаљу лепу слику каква је красила све утакмице његовог тима. Нико у Реалу не сме да се осећа угроженим, рекао је Обрадовић.
"Такве ствари се дешавају, играчи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су разговарали између себе и то је најважније", рекао је тренер Партизана после меча који су судије прекинуле и искључиле укупно 21 играча оба тима.
"Волео бих да наши навијачи 2. маја учине да се нико у Реалу не осети угроженим зато што смо ми сви све време у Мадриду били дочекани пријатељски и угодно", рекао је Обрадовић.
"Ово је саставни део спорта и то људи који ће испунити београдску Арену треба да схвате. Да пошаљемо једну лепу слику јер је она таква била на свим нашим утакмицама. То ћу причати сваки дан од данас и да се после трећег меча прича само о кошарци", рекао је тренер Партизана.
Партизану после две победе у Мадриду треба још један тријумф за пласман на финални турнир Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.