Izvor: RTS, 28.Apr.2023, 01:35

Марка: Најружнији пораз у историји Реала

Од свих начина на које може да се изгуби утакмица, Реал Мадрид је изабрао најружнији, пише шпанска Марка после скандалозног краја меча против београдског Партизана. Руди Фернандез: Извињавамо се навијачима и кошаркашкој игри.
Подсећајући на химну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Реала у којој се пева: "И када изгубиш стисни руку ривалу", Марка наводи да је пораз од Партизана мање болан од слике немоћних играча који нападају противнике.
"Одвратне слике које ће, у форми казни, имати утицај на наредни меч… Најружнији пораз у историји Реала, који је у прошлости губио и важније утакмице", пише мадридски дневник.
Набрајајући рђаве одлуке играча Реала, лист наводи беспотребно груб фаул Серхија Љуља после којег је и почео хаос на терену, невидљивог Џанана Мусу који је утакмицу провео гестикулирајући и тражећи фаулове, Дека кога је Обрадовићева тактика потпуно избацила из игре…
"Из анархије побегли су једино Поарије, Хезоња и Руди… Премало за моћни Партизан", закључује Марка.
Лист наводи и да је Руди Фернандез после утакмице рекао да се играчи Реала "морају извинити навијачима и целокупној кошарци", као да се нада да се овако нешто више никада неће поновити.
"Реал и Партизан су пријатељски клубови и оно што се догодило морамо оставити иза нас… Ми смо Мадрид и борићемо се до краја", рекао је Руди Фернандез.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.