Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 23:10

Валенсија надиграла Ваљадолид, Виљареал декласирао Еспањол

Фудбалери Валенсије савладали су на свом терену Ваљадолид 2:1 у оквиру 31. кола шпанске Ла Лиге. Виљареал је попут Валенсије, након преокрета декласирао екипу Еспањола 4:2.
Валенсија је после преокрета победила Ваљадолид и померила се од опасне зоне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << која води у другу лигу.

Гости су на изненађење навијача на "Местаљи" повели већ у шестом минуту голом Ларина. Валенсија је нападала, покушавала да дође до поравнања, али се то није догодило у првом полувремену.

У истом ритму, у ком су завршили прво полувреме домаћини су ушли и у друго, било је питање времена када ће Валенсија стићи до гола. Изједначење домаћину донео је Диакаби у 60. минуту, а победу Морено у 93. минуту. 
Виљареал након победе над Еспањолом на пет бодова удаљен од Лиге шампиона, Еспањолу након пораза толико фали да не испадне у другу лигу.
Упоркос константним нападима Виљареала, гости су били ти који су водили на полувремену голом Пуада, који је погодио у 45. минуту. 

Преокрет је стигао за 10 минута у другом делу игре. Изједначио је Капуе у 53. минуту, да би Парехо десет минута касније након промашеног пенала донео предност домаћину. 

Гост је поравнао преко Хоселуа у 73. минуту, али је победу донео Џексон у 80. минуту. Тачку на меч у 92. минуту ставио је Капуе другим голом на мечу. 

Виљареал је опет пети и има пет бодова мање од Сосиједада и места које води у Лигу шампиона. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.