Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 20:25

О'Конел елиминисао Крајиновића на старту мастерса у Мадриду

Српски тенисер Филип Крајиновић елиминисан је у првом колу мастерса у Мадриду пошто га је Аустралијанац Кристофер О'Конел победио 2:1, по сетовима 6:4, 6:7, 6:2.
У првом сету О'Конелу је био довољан брејк у осмом гему да поведе 1:0.
Аустралијанац је у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << другом сету брејк направио у трећем гему, а затим је код вођства 5:3 имао две везане меч лопте, али је Крајиновић обе спасио.
Затим је Србин направио брејк и стигао до 5:5, па је продужена неизвесност. Већ у наредном гему Аустралијанац прави нови брејк, али Крајиновић узвраћа на исти начин и уводи други сет у тај-брејк.
Њега надмоћно добија резултатом 7:2, па је меч ушао у одлучујући трећи сет. На старту трећег сета размењен је по један брејк, да би О'Конел успео да новим одузимањем сервиса Србину поведе 3:1.
Код вођства 5:2, на сервис Крајиновића, Аустралијанац је искористио трећу, а укупно пету меч лопту, за победу и пласман у наредну рунду. О'Конел ће у другом колу играти против Американца Тејлора Фрица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.