Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 17:27

ФСС повећао казну Партизану још једном утакмицом без публике

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије повећала је казну Партизану због инцидената које су навијачи црно-белих правили 11. априла, током меча против Чукаричког на Бановом брду.
Партизан је због казне већ без навијача угостио Црвену звезду, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а сад ће Хумска бити затворена за публику и за утакмицу против Новог Пазара, у 34. колу Суперлиге.
Казна се ту не завршава, јер Партизан неће смети да има организоване навијаче на наредна два гостовања, против ТСЦ и Војводине, утакмицама које директно одлучују да ли ће Партизан играти у Европи следеће сезоне.
Уз све то, клуб је кажњен и новчано са 700.000 динара. ФС С је казнио и Чукарички због исте утакмице, са 300.000 динара и утакмицом пред празним трибинама.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.