Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 12:14

Пантер МВП првих мечева четвртфинала Евролиге

Кошаркаш Партизана Кевин Пантер проглашен је за најкориснијег играча - МВП, првих мечева четвртфинала плеј-офа Евролиге, саопштено је на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења.
Партизан је у Мадриду у првом мечу плеј-офа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << четвртфинала победио Реал 89:87 тројком Пантера 0,4 секунде пре краја меча.

Амерички кошаркаш је на овој утакмици постигао 26 поена и имао је три скока и шест асистенција за 34 минута на терену за индекс корисности 33.
На другом месту налази се кошаркаш Реала Габријел Дек.
Трећи је био кошаркаш Макабија Вејд Болдвин са индексом корисности - 26, а по 20 индексних поена су сакупили Сертач Шанли из Барселоне, Алфа Дијало из Монака, Валтер Таварез из Реала, Марко Гудурић - Фенербахче и Мустала Фол играч Олимпијакоса.
Кошаркаши Партизана играју против Реал Мадрида други меч плеј-офа Евролиге од 20.45 у "Визинк“ арени. Нова победа би их додатно приближила фајнал-фору пред повратак у Београд.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.