Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 12:06

У финалу "Веслам за своју школу" три београдске гимназије

Матуранти три београдске гимназије такмичиће се у финалу манифестације "Веслам за своју школу". Финалну трку можете гледати на Првом програму РТС-а у емисији Београдска хроника која ће се емитовати уживо са Аде циганлије од 17.40.
Матуранти 20 београдских >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << школа надметали су се у веслању у Савском рукавцу у оквиру манифестације "Веслам за своју школу", коју већ десет година организују Веслачки клуб Црвена Звезда и емисија Радио-телевизије Србије - Београдска хроника.
Елиминационе трке су завршене, а у финалу ће се такмичити Математичка, Четврта и Осма београдска гимназија. 
У ревијалном делу манифестације учествовали су матуранти свих београдских гимназија, ове године ученици Геолошке и Хидрометеоролошке школе представљали су средње стручне школе Београда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.