Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 08:58

Лајовић, Крајиновић и Ђере почињу мастерс у Мадриду

Српски тенисери Душан Лајовић, Филип Крајиновић и Ласло Ђере играће своје мечеве првог кола на мастерсу у Мадриду. Дуеле можете пратити у текстуалном преносу на нашем порталу.
Освајач турнира Српска опен Душан Лајовић у првом колу турнира у Мадриду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << састаје се са Аустралијанцем Џејсоном Кублером, који је 63. на АТП листи.

Меч српског и аустралијског тенисера планиран је као пети дуел дана на трећем стадиону, а неће почети пре 20 часова.
Филип Крајиновић ће играти против Аустралијанца Кристофера О'Конела. Србин је 79. на АТП листи, док је О'Конел 81. тенисер света. Дуел је на програму око 18 часова на терену број шест.
По завршетку Крајиновићевог дуела на терен ће изаћи Ласло Ђере и Рус Аслан Карацев. Ђере је 70. тенисер света, док је Карацев 121. на АТП листи.
Миомир Кецмановић је слободан у првом колу, а у другом ће играти са победником меча између Чилеанца Кристијана Гарина и Швајцарца Марк-Андреа Хуслера.
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић не игра у Мадриду због повреде десног лакта. Титулу на турниру у главном граду Шпаније брани Карлос Алкараз.
Мастерс у Мадриду игра се за укупни наградни фонд од 7.705.780 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.