Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 20:54

Бивши играч Денвера нахвалио Јокића: Никола је већ сад за "Кућу славних", узор свима

Некадашњи члан Денвер нагетса Боунс Хајланд је истакао да је Никола Јокић сигуран будући члан "Куће славних" и да је изузетан саиграч на и ван терена.
Хајланд је у разговору са Кевином Гарнетом поделио своје импресије везане за Николу Јокића кроз >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << анегдоту из његове руки сезоне.
"Увек би ме смиривао током утакмице. Ја сам узбуђен, волим да укључим и публику, добацујем ривалима, иако сам приеман тип. Јокић је увек ту да те смири. То су речи које чујеш од момка који је будући члан Куће славних већ у овој фази његове каријере. Увек ћеш од њега добити лопту. Он не брине да ли има трипл-дабл 10-10-10 или 40-10-10, жели да победи. Не говори о икаквим потешкоћама, у свлачионици прича са свима о свему. Тип на ког желите да се угледате у томе како се носи, пази на себе и колико је посвећен", испричао је Хајланд.
После добрих партија у првој сезони, Хајланд је на средини ове сезоне терјдован у Лос Анђелес клиперсе у пакету за Реџија Џексона.
Денвер чека друга рунда плеј-офа Запада против Финикс санса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.