Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 20:43

Дуљај: Играчи су под великим теретом, могли смо да победимо

Тренер Партизана Игор Дуљај је после 170. "вечитог дербија" навео да су "црно-бели" могли да дођу до победе
Дуел Партизана и Црвене звезде у плеј-офу Суперлиге Србије, одигран без публике на Стадиону Партизана, завршен је ремијем без голова.
Тренер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Партизана Игор Дуљај је задовољан приказаним.
"Могу да будем задовољан. Видели сте да смо хтели победу. Имали смо боље шансе него Звезда, нисмо реализовали. Много боље би изгледало да је било публике", рекао је Дуљај после меча.
Партизан је имао шансе, али није било голова. Дуљај је истакао да се труди да од играча скине део терета.
"Морам да поновим, они имају велики терет у глави. Ја се трудим да колико могу преузимем притисак на тебе. Видели сте данас колико су желели и имали караткер, Могли смо да победимо",истакао је Дуљај.
На питање шта је недостајало за гол, Дуљај је похвалио капитена Звезде.
"Звезда има одличног голмана, Борјан је спречио неколико наших одличних напада и шанси", рекао је тренер Партизана.
На крају се осврнуо и на последњих пет рунди плеј-офа.
"Нас већ у понедељак чека изузетно тешка утакмица, идемо на гостовање ТСЦ-у, одличној екипи са одличним тренером. Свака утакмица нам је финале, учинићемо све да дођемо до места које води у Европу, а за које ће то такмичење бити довољно, видећемо на крају", поручио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.