Скај спортс: Маурисио Покетино близу договора са Челсијем

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 17:01

Скај спортс: Маурисио Покетино близу договора са Челсијем

Познати аргентински фудбалски тренер Маурисио Покетино могао би наредне недеље да буде именован за новог менаџера Челсија, а лондонски клуб би преузео на крају сезоне, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP/Oliver Matthys „Именовање аргентинског тренера је све ближе и клуб би наредне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недеље могао да озваничи сарадњу. Током преговора разговарало се о екипи и појачањима, као и о стручном штабу новог менаџера“, наводи Скај спортс и додаје да ће Френк Лампард водити Челси до краја сезоне.
Британски медији подсећају да су се челници Челсија распитивали о аргентинском тренеру у септембру прошле године када је отпуштен Томас Тухел, али је на његово место постављен Грејем Потер, који је почетком арпила добио отказ после серије лоших резултата.
Покетино (51) је без посла откако је у јулу прошле године отишао из Пари Сен Жермена. Аргентинац је раније водио Тотенхем, Саутемптон и Еспањол. Он планира да, ако преузме лондонски клуб, на крају сезоне врати Белгијанца Ромела Лукакуа, који је тренутно на позајмици у Интеру.
Представници Челсија преговарали су и са бившим тренером Бајерна Јулијаном Нагелсманом, али није постигнут договор.
Lajović, Krajinović i Đere sutra izlaze na teren u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скај спортс: Маурисио Покетино близу договора са Челсијем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.