Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 14:23

Ембид због повреде можда пропушта полуфинале плеј-офа Истока

Кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид могао би због повреде да пропусти прве мечеве полуфинала плеј-офа Источне конференције НБА лиге, преносе амерички медији.
Филаделфија је у првом колу плеј-офа Истока елиминисала Бруклин са 4:0 у серији, а Ембид је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због повреде лигамената десног колена пропустио четврти меч.
Кошаркаш Филаделфије ће до краја недеље обавити додатне прегледе после којих ће бити познато колико ће Ембид морати да паузира и по повратку на терен ће морати да носи штитник на колену.
Филаделфија ће у полуфиналу плеј-офа Истока играти са бољим из дуела између Бостона и Атланте.
Атланта је славила у синоћном мечу са 119:117 али Бостон води 3:2 у серији, а наредни меч биће одигран за два дана у Атланти.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.