Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 13:21

Жељко Обрадовић поново најбољи тренер у АБА лиги, Лесор најбољи дефанзивац

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић проглашен је за најбољег тренера у регионалној лиги. Центар црно-белих Матијас Лесор изабран за најбољег дефанзивца лигашког дела такмичења.
Захваљујући гласовима тренера (85%), новинара (10%) и навијача >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (5%), Жељко Обрадовић изабран је за најбољег тренера у АБА лиги, другу годину заредом.
Црно-бели су ове сезоне завршили лигашки део на првом месту на табели са учинком 24-2 и обезбедили предност домаћег терена до краја плеј-офа регионалног кошаркашког такмичења.
Жоц је убедљиво освојио прво место са више од 72 одсто гласова, док је другу позицију заузео тренер Задра Данијел Јусуп. Треће и четврто место заузели су тренери Цибоне и ФМП-а, Јосип Сесар и Ненад Стефановић.
Истовремено, за најбољег дефанзивца такмичења изабран је центар Партизана Матијас Лесор.
Иза њега остали су кошаркаш Црвене звезде Стефан лазаревић, као и још један чалн црно-белих Данте Егзум.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.