Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 12:22

Жељко Обрадовић најбољи тренер ове сезоне у АБА лиги

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић проглашен је за најбољег тренера ове сезоне у АБА лиги, саопштено је на званичном сајту регионалног такмичења.
Обрадовић је добио 72,4 одсто гласова тренера клубова регионалног такмичења, кошаркашких >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << новинара и навијача.

Други је тренер Задра Данијел Јусуп са 13,6 одсто гласова, а Ненад Стефановић из ФМП-а и Јосип Сесар су поделили треће место са по 6,2 одсто гласова.
Обрадовић је заузео прва места у све три категорије гласања тренера, новинара и навијача.
Он је са Партизаном освојио прво место у регуларном делу сезоне АБА лиге са 24 победе и два пораза. Обрадовић је ову награду добио и прошле сезоне.
Награду за најбољег тренера до сада су, поред Обрадовића, освојили Дејан Радоњић (Црвена звезда) у сезони 2014/2015 и Драган Бајић из Игокее у сезони 2020/2021.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.