Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 11:34

Цупара: Не могу да објасним колико сам срећан што сам поново са екипом

Голман српске рукометне репрезентације Владимир Цупара изјавио је да је спреман за мечеве против Финске и Словачке у квалификацијама за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој.
Србија ће у четвртак гостовати селекцији >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Финске у мечу петог кола Друге групе квалификација за ЕП 2024. Србија ће три дана касније дочекати Словачку у Новом Саду. Србија је друга на табели са шест бодова, као и првопласирана Норвешка.
"Осећам се фантастично. Не могу да објасним колико сам срећан што сам поново са екипом. Било ми је лепо да гледам успехе и екипе и победу против Норвешке, али ми је са друге стране било и тешко што нисам био на терену са њима", рекао је Цупара, преноси званични сајт Рукометног савеза Србије.
"Шака је одлично, немам болова, после две недеље сам био на терену иако су прогнозе биле да ме неће бити од четири до шест недеља. Носим бандажу и заштиту више психе ради, али добро се осећам", додао је голман Веспрема.
Цупара је са Веспремом освојио Куп Мађарске.
"Играмо добро, али тек нам предстоји круна ова сезоне. Прво четвртфинале Лиге шампиона против Килцеа, након чега нас очекује финале лиге против Сегедина. Биће то леп, али тежак финиш ове сезоне", додао је српски голман.
Он је најавио да ће од наредне године бранити за Динамо из Букурешта.
"Очекујем да ће то бити велико освежење за мене. Лепо ми је у Веспрему, осећам се као код куће, дуго сам ту, навијачи су фантастични, воле ме тамо, волим и ја све те сјајне људе у клубу. Међутим, потребан ми је изазов, већа одговорност, налазим се у одличним голманским годинама када треба да будем на голу свих 60 минута", навео је Цупара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.