Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 11:22

Маркус Тирам завршио сезону због повреде препона

Фудбалер Борусије Француз Маркус Тирам одсуствоваће ван терена, пошто је пре два дана доживео повреду препона на мечу 29. кола Бундеслиге против Униона (0:1), саопштио је клуб из Менхенгладбаха.
У саопштењу Борусије се не наводи колико ће француски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фудбалер да паузира, али немачки медији претпостављају да ће Тирам одсуствовати од шест до осам недеља.

Немачки медији наводе да би дуел са Унионом могао за француског фудбалера да буде последњи у дресу Борусије, пошто Тирам има уговор до краја сезоне, а две стране нису успеле да се договоре у вези наставка сарадње.
Тирам (25) је у Борусију стигао 2019. године из Генгана, а пре тога је играо за Сошо. Он је ове сезоне постигао 16 голова на 29 мечева за клуб из Менхенгладбаха у свим такмичењима.
Тирам је за репрезентацију Француске одиграо 10 утакмица. Он је син некадашњег француског репрезентативца Лилијана Тирама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.