Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 23:18

Пантерова тројка која је срушила Реал у Мадриду

Кошаркаши Партизана савладали су на гостовању екипу Реал Мадрида 89:87 у првом мечу плеј-офа Евролиге чиме су стекли предност на почетку елиминационог дела најјачег кошаркашког такмичења у Европи.
Партизан је направио брејк на старту плеј-офа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победом над Реал Мадридом, а јунак утакмице био је креатор црно-белих Кевин Пантер који је тројком у последњим секундама меча донео велики тријумф тиму из Београда. 

Реал је имао поен предности у односу на Партизан у самој завршници утакмице, 87:86, а црно-бели су имали последњи напад на мечу. 
Пантер је преузео иницијативу и одговорност, самоуверено је дриблао Гершона Јабуселеа и на крају био прцизан на шуту за три поена чиме је довео Партизан на два поена предности, а Реалу оставио 0.4 секунди до краја дуела.
Наредни дуел игра се за два дана, такође у Мадриду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.